ubytování Třeboň Říše penzion

Ovčácké slavnosti v Borovanech 7. srpna 2016

Přijeďte se podívat na již 10. ročník Ovčáckých slavností, které se každoročně účastní rodiny s dětmi, senioři, chovatelé ovcí, řemeslníci, pletařky a přadleny. Akce je zajímavým tipem na nedělní rodinný výlet a příjemně strávený společný čas. Borovany jsou vzdálené jen 11 km od našeho ubytování v penzionu Říše, pohodlně se tam můžete vypravit na kolech či autem.

Cílem slavností je osvěta chovatelství ovcí a drobných živnostníků - zpracovatelů ovčích produktů (masa, mléka, vlny, kůže). Můžete se těšit na ukázky dojení ovcí, soutěž o nejlepší sýr Novohradských hor s ochutnávkou, prezentaci a prodej produktů z Novohradských hor a hlavně na bohatý doprovodný program pro děti i dospělé.

Připraven je řemeslný trh s řadou tvořivých dílen pro děti a dospělé, ukázky výcviku a práce pasteveckých psů, výstava plemen ovcí, dojení a ochutnávka ovčího mléka, ruční i elektrické stříhání ovčí vlny, předení a pletení šály z čerstvě nastříhané vlny.

Program roku 2016

Borovany jsou vzdálené jen 11 km od našeho ubytování v penzionu Říše, pohodlně se tam můžete vypravit na kolech či autem.

Kontakty

 

Kontakty:

 

tel.: 607 548 179

 

 

e-mail: pension@rise-trebonsko.cz

www.facebook.com/penzionrise

 

 

Majitel: Petr Rozboud, tel.: 602 226 170
Provozní, fakturant: Nikola Rozboudová, tel.: 777 852 409

 

 

Kde nás najdete?

 

Adresa ubytování:

Domanín 27, 379 01 TŘEBOŇ

 

 

 

Chcete udělit souhlas s využíváním sledovacích cookies?
Další informace

Přijmout Odmítnout